Во периодот од 28-29.06.2017 во Колашин Р Црна Гора во рамките на проектот “Родови права и право на земјиште “ во организација на Германското друштво за интернационална соработка (ГИЗ) а во соработка со Организацијата за храна и земјоделство на Обединетите нации (ФАО), се одржа  регионална  тркалезна  маса на тема “Родови права и право на земјиште, цели и одржлив развој“ на земјите учеснички од Западен Балкан.

 

Како претставник на Нотарската комора на РМ на оваа средба учествуваше нотар Весна Дончева.

IMG 1230 IMG 1227 IMG 0149  IMG 0129

 

Посетете не

Бул.8-ми Септември бр.2 кат 1,
1000, Скопје, Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816 

+ 389 (0)2 3214 448

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРМ

Понеделник - Петок
8.30ч - 16.30Ч