Контакт

Address:  Бул.8-ми Септември бр.2 кат 1 ( кај Веро Тафталиџе, зграда на Комплекс Македонија)
City or Suburb:  1000 Скопје, Северна Македонија
Phone:  ++ 389 (0)2 3115 816
Email:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 

 

Работно време: Понеделник - Петок 8:30h - 16:30h

 

Тања Илиќ,
секретар на НКРСМ  и лице за слободен пристап до информации од јавен карактер
 е-маил:   Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Татјана Димитрова,
заменик секретар
 e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Сузана Кузмановска,
технички секретар на НКРСМ  и лице за слободен пристап до информации од јавен карактер
е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Флорин Ајдини,
стручен соработник
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Трајкова Марика
Офицер за заштита на личните податоци
моб. за контакт 070/800-236 и e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.
Посетете не

бул. 8-ми Септември, бр. 2 кат 1, 
1000 Скопје
Република Северна Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРСМ

Понеделник - Петок
8:30 - 16:30