На 27 мај 2017 година во Приштина, Косово се одржа јубилеј – 5 годишнина на нотаријатот во Косово на која како претставници на Нотарската комора на РМ присуствуваа претседателот, Васил Кузманоски, потпретседателите и членови на Управен одбор, Наџи Зеќири и Олга Димовска и поранешниот претседател на НКРМ, нотар Зорица Пулејкова.


Во знак на добра соработка и понатамошни успеси во развојот на нотаријатот во Република Косово, на претседателот на Нотарската комора на Република Косово г-ѓа Арбена Шеху од страна на претседателот на Нотарската комора на Република Македонија г-дин Васил Кузманоски и беше даден подарок од обетки гулабици – тема од македонското народното творештво кои потекнуваат од античко време пронајдени на локалитетот Трбенишко кале Охридско од 3 век пред нашата ера.

18817905 10211049557248011 179998582 o18789059 10211049737852526 1964304877 o18789807 10211049557328013 1701545534 o18767203 10211049557208010 1368784592 o 1

Посетете не

Бул.8-ми Септември бр.2 кат 1,
1000, Скопје, Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816 

+ 389 (0)2 3214 448

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРМ

Понеделник - Петок
8.30ч - 16.30Ч