sneze@lawyer.com; notarvidovska@gmail.com
Address:  Ул. Ѓуро Ѓаковиќ Бр. 52
Mobile:  070/268-552
Phone:  02/3112-149

 

Работно време: понеделник – петок од 9.00ч до 17.00ч

Посетете не

Бул.8-ми Септември бр.2 кат 1,
1000, Скопје, Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816 

+ 389 (0)2 3214 448

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРМ

Понеделник - Петок
8.30h - 16.30h