s.dauti@hotmail.com
Address:  ул. Булевар Браќа Ѓиноски бб
City or Suburb:  Гостивар
Mobile:  070/309-200
Phone:  042/222-777

Работно време: понеделник – петок од 8.30ч до 16.30ч

Посетете не

бул. 8-ми Септември, бр. 2 кат 1, 
1000 Скопје
Република Северна Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРСМ

Понеделник - Петок
8:30 - 16:30