1. м-р КОЦЕВСКИ МАРЈАН, нотар од Куманово (Претседател)
  2. ПЕШИЌ ОЛИВЕРА, нотар од Скопје
  3. д-р РИСТОВ АНГЕЛ, професор во правниот факултет „Јустинијан Први“
  4. д-р СТОЕВ ФИДАНЧО, судија во пензија
  5. ТОМАНОВИЌ ТЕОФИЛ, судија во пензија

 

 

Посетете не

бул. 8-ми Септември, бр. 2 кат 1, 
1000 Скопје
Република Северна Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРСМ

Понеделник - Петок
8:30 - 16:30