Во периодот од 4 до 7 мај 2017 год во Анталија, Турција се одржа меѓународен симпозиум организиран од Унија на нотарите во Турција на кој како претставници од Нотарската комора на РМ присуствуваа претседателот на Нотарската комора на РМ, Васил Кузманоски, потпретседателот и членот на Управниот одбор, Наџи Зеќири и членот на Управниот одбор, Анита Адамческа. Од страна на претседателот Васил Кузманоски на претседателот на Унијата на нотарите на Турција г-дин Јунус Тутар беше доделен скромен подарок во знак на досегашна и идна успешна соработка меѓу Коморите.

1234

 
 
Посетете не

Бул.8-ми Септември бр.2 кат 1,
1000, Скопје, Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816 

+ 389 (0)2 3214 448

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРМ

Понеделник - Петок
8.30ч - 16.30Ч