Во периодот од 11 – 14 мај 2017 година во Тбилиси, Грузија се одржа собир на органите на Меѓународната унија на нотарите на која  учество земаа нотар Златко Николовски како член на Генералниот совет и нотар Ванчо Андоновски како член на Комисијата за човекови права при Меѓународната унија на нотарите.

 

123

Посетете не

Бул.8-ми Септември бр.2 кат 1,
1000, Скопје, Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816 

+ 389 (0)2 3214 448

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРМ

Понеделник - Петок
8.30ч - 16.30Ч