На 12 мај 2017 година во Сараево, БИХ се одржа јубилеј – 10 годишнина на нотаријатот во Босна и Херцеговина на која како претставник од Нотарската комора на РМ, присуствуваше потпретседателот и член на Управен одбор, Наџи Зеќири. На овој настан беше промовирана и Монографијата за нотаријатот во Босна и Херцеговина.

 

123

Посетете не

Бул.8-ми Септември бр.2 кат 1,
1000, Скопје, Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816 

+ 389 (0)2 3214 448

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРМ

Понеделник - Петок
8.30ч - 16.30Ч