Делегација составена од Претседателот г-дин Кузманоски, Потпретседателите г-дин Зеќири и г-ѓа Димовска и нотар г-дин Арслани беа во Министерството за правда каде беше остварена средба со новиот Министер г-дин Саљији. На средбата се разговараше за моменталната состојба на нотаријатот во Република Македонија, за новините кои ги донесе Законот за нотаријатот како и за потребата од ревидирање на постоечките правни норми.

 

Претседателот на НКРМ г-дин Кузманоски од име на НКРМ му честиташе на министерот за неговото назначување на функцијата и упати искрени желби за понатамошна плодна соработка меѓу Комората и нејзиното матично Министерство.

IMG 0212   IMG 0213   IMG 0214

Посетете не

Бул.8-ми Септември бр.2 кат 1,
1000, Скопје, Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816 

+ 389 (0)2 3214 448

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРМ

Понеделник - Петок
8.30ч - 16.30Ч