sl1

Традиционално како и секоја така и оваа година по повод новогодишните празници, на 24 декември 2016 година од страна на Нотарската комора на РМ беше извршена донација на Домот за деца,,11 октомври,, Скопје во согласност со потребите на домот и тоа 27 стази за детските соби на децата и новогодишно пакетче за секое дете - штитеник на домот.

Како возврат на хуманиот гест ,,од страна на Домот за деца,, 11 Октомври,, Скопје беше организирана приредба и во знак на благодарност на претседателот на Нотарската комора на РМ, г-дин Васил Кузманоски му беше доделена благодарница.

sl2sl3sl4sl5

Посетете не

Бул.8-ми Септември бр.2 кат 1,
1000, Скопје, Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816 

+ 389 (0)2 3214 448

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРМ

Понеделник - Петок
8.30ч - 16.30Ч