На 14 март 2017 година во просториите на Нотарската комора на РМ беше одржан состанок со г-дин Christopher Will, раководител на ГИЗ проектот,, Отворен регионален фонд за Југоисточна Европа-правна реформа,, и претставници на Нотарската комора на РМ. На овој состанок се разгледуваат тековните и идни можности за соработка и вклучување на Нотарската комора на РМ во идните проектни активности.

 

sl1sl2sl3

Посетете не

Бул.8-ми Септември бр.2 кат 1,
1000, Скопје, Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816 

+ 389 (0)2 3214 448

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРМ

Понеделник - Петок
8.30ч - 16.30Ч