slika5

 

 

 

 

 

 

 

На Изборното Собрание на Нотарската комора на Република Македонија кое се одржа на ден 11 март 2017 година во хотел Континентал, Скопје се изврши избор на нови органи на Нотарската комора на Република Македонија за мандатен период 2017 -2020 година.

 

            За претседател на Нотарската комора на РМ за мандатниот период 2017-2020 година е избран досегашниот в.д. претседател на Нотарската комора на РМ, нотар Васил Кузманоски од Охрид.

Посетете не

Бул.8-ми Септември бр.2 кат 1,
1000, Скопје, Македонија

Локација

Контактирајте не

Тел: + 389 (0)2 3115 816 

+ 389 (0)2 3214 448

Email: contact@nkrm.mk
Работно време

НКРМ

Понеделник - Петок
8.30ч - 16.30Ч